This project was designed for Family needed more privacy and relaxing out the high rush of life, They were living in mid town where bond was high between neighbors, we visited the area were they lived and understood the harmony between neighbors in both physically and emotionally, Client also wants to have a place for him to relax and another place for his kids to play without both interact. so we divided green area to two areas one is for kids and the other for the father so he can have his peace time. this area is in the entrance of the house.where he can meet his guests. 

Client : NV

Project Area : 250m²

Place : Tripoli - Libya

Site Area : Tripoli

Projects

Saraya ShowroomCommercial

TB2 VillaCommercial

AS VillaResidential

Sharp ShowroomCommercial

Nema BakeryCommercial

MA-VillaResidential

HV-VillaResidential

M-VillaResidential

Toyota StandCommercial

BV-Villa Residential

M-Villa Residential

Ofoq ShowroomCommercial

T-Villa Residential

Copyright ® 2018 Salmon Architecure