Inspired by the Roman colosseum, this building was designed for strong appeal from the outside. We achieved this with specially shaped columns, high entrance walls and an entrance stairway. The upward direction of light draws even more attention to the strong details of the building. It cannot go unnoticed. Before the main entrance, we added a round structure with a rooftop opening so a beam of light enters to ensure a strong and royal entrance.

Client : TB-Villa

Area : 1200m²

Place : Tripoli - Libya

Site Area : Aien Zara

Projects

Saraya ShowroomCommercial

TB2 VillaCommercial

AS VillaResidential

Sharp ShowroomCommercial

Nema BakeryCommercial

MA-VillaResidential

HV-VillaResidential

M-VillaResidential

Toyota StandCommercial

BV-Villa Residential

M-Villa Residential

Ofoq ShowroomCommercial

T-Villa Residential

Copyright ® 2019 Salmon Architecture & Design