AS Villa is on a farm full of fruit trees in West Tripoli. Our client’s special request was to avoid cubic shapes. The design is a cluster of blocks connected by only two hallways. The living room by the kids’ room is a favorite place to sit. It boasts large windows that peer into the landscape and create the perfect place to connect with the kids. The high ceilings of the men’s guest room is ideal for his hobbies and for his whole gang to gather and connect.

The dining room is positioned on the west side of the villa so the family can enjoy breakfast and the sunrise together. The exercise room is also on the east side. It’s large windows make it a great place to start the day.

We positioned the master and children’s bedrooms on the far west side connecting to the living room by a long hallway. The walk to the bedroom is made enjoyable and peaceful by the light reflecting off the lake and dancing along the walls.

AS – plan

Client : AS Villa

Project Area : 360m²

Place : Tripoli - Libya

Site Area : Tripoli

Projects

Saraya ShowroomCommercial

TB2 VillaCommercial

AS VillaResidential

Sharp ShowroomCommercial

Nema BakeryCommercial

MA-VillaResidential

HV-VillaResidential

M-VillaResidential

Toyota StandCommercial

BV-Villa Residential

M-Villa Residential

Ofoq ShowroomCommercial

T-Villa Residential

Copyright ® 2019 Salmon Architecture & Design