Relax in style surrounded by the serene lush greenery of its landscape.
The kitchen giving the sense of enclosure is the basic factor of the whole synthesis.  Delimited by the living room, with double ceiling height open space concept and massive bay windows.  The upper floor bedrooms give access to an open air terrace overlooking the lush verdant backyard.

It’s a family house.  This residential design is aimed at the creation of a retreat to step away from the busy daily life and unwind.
The concept of the neighborhood feeling is essential in the deployment of this project, respecting the human ties and adhering to the harmony of the locality.
Indoors the house has a dedicated area for the children to engage and play, without interfering to the serenity needed by the adults.  Welcoming guests has its prominence being at the forefront of the house, close to the entrance.

A two floor residential villa with a distinctive stepped profile providing ample indoor space with a spectacular orientation.
The aim of the open living area, with double height ceiling, lined up by a large glass wall, facing east side, constitutes a wide space, an open air room, which creates the feeling of living by the countryside.  Natural light is ample throughout the entire structure.  The embedded skylight in the roof gives the sense of openness to the outside world.

MA- Project Plans

Client : M-Arnaouty

Client : Motaz Arnauti

Project Area : 460²

Project Area : 450²

Place : Tripoli - Libya

Site Area : Tripoli

Projects

Saraya ShowroomCommercial

TB2 VillaCommercial

AS VillaResidential

Sharp ShowroomCommercial

Nema BakeryCommercial

MA-VillaResidential

HV-VillaResidential

M-VillaResidential

Toyota StandCommercial

BV-Villa Residential

M-Villa Residential

Ofoq ShowroomCommercial

T-Villa Residential

Copyright ® 2018 Salmon Architecure